Skip to main content

 

MONTAGELEDARE/MONTÖR/MEKANIKER

Randek växer ytterligare och nu utökar vi våra team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor på nästan alla avdelningar. Är du den som kollar avancerade maskinvideor på Youtube isället för filmer på Netflix, sover med din skruvdragare - och låter ingen annan låna den? Älskar att åka utomlands och uppleva nya civiliserade platser, med din skruvdragare i handbagaget? Drar du gärna ett dåligt skämt för dina kollegor på fikarasterna - då är det här ditt jobb!.  

Arbetet som montör hos oss innebär till stor del av att tillverka och montera stora, automatiserade maskiner efter ritning på hemmaplan i Falkenberg.  Arbetet innebär också kundmontage hos Randeks kunder över hela världen. Det ställer krav på planeringsförmåga, ansvarstagande och att du kan driva arbetsuppgifter och uppdrag på egen hand (naturligtvis tillsammans med din skruvdragare)

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och gärna har en verkstadsteknisk bakgrund. Du har säkert skruvat på din moppe eller byggt om familjens dammsugare till en tuff racerbil.

Du behärskar ritningsläsning, har god kunskap om och kan uttala pneumatik, hydraulik och el - rätt. Vi vill att du har förståelse för automationsstyrda maskiner och kan se helheten i en maskintillverkningsprocess. Du har en god självbild och vet att du är en bra mekaniker.

Förutom ovan ser vi gärna att du är en kollega i världsklass – precis som vi är! Vi lånar ut våra skruvdragare till varandra och får tillbaka dom. Vi tror även du har förmågan att lära dig det.

Om du är montageledare planerar du teamets arbete tillsammans med Produktioktionsansvarig. Du skall ha en härlig personlighet och naturligt kunna etablera goda relationer, det vill säga - vara grymt trevlig och lösningsorienterad, både hos oss men även hos våra kunder - för du är vår nyckelperson där.

Visst vore det också häftigt att kombinera jobb med resor till bland annat USA, Australien, Irland och kanske till och med Vimmerby? Engelskan bör därför vara hyfsat bra eftersom du kommer prata med kunderna. Du följer din maskin som du byggt, ut till den kund som beställt den. Gissningsvis ca 60 resdagar per år.

Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats och en trevlig roll i ett internationellt erkänt företag i en växande marknad. Visar du på kvalifikationer och drivkraft så har du också möjligheten att växa internt med oss. Våra medarbetare är erfarna och vi hjälper och stöttar varandra varje dag. (T.ex. när man glömt sin skruvdragare)

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde så snart du kan.
Ansökan skickar du till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-168400 Märk mailet Montör / Montageledare Randek

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.