Internationell Projektledare

Randek utvecklar produkter och automationssystem för prefabricerade hustillverkare över hela världen. Randek har en lång historik som pionjär inom branschen där merparten av existerade lösningar är våra innovationer. Automationsgraden sträcker sig från manuella startup-system till unika system med den högsta automationsgraden i branschen. Vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar för kunder som producerar takstolar, vägg-, tak och golvelement. Marknaden är global och hittills har vi levererat till ca 40 länder. På senare tid har vi även introducerat robotlösningar i våra system. Systemen är egenutvecklade och vi har all kärnkompetens in-house: mjukvaruutveckling, mekanisk konstruktion, elkonstruktion, layoutframtagning, service, installation, produktion och försäljning.

Randek växer och har haft en pensionsavgång vilket gör att ni nu söker en vass ersättare. Vi får fler och fler spännande projekt att lösa åt kunder i hela världen. Därför behöver vi tillsätta ytterligare en internationell projektledare.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med projektledning i de många projekt Randek har över hela världen. Som projektledare fungerar du som en direkt länk mellan produktionen i Falkenberg och kunden. Du ansvarar för kommunikationen parterna emellan och ser till att tidsplanering, prognoser och resursåtgång följs. Det innebär att planering och förberedande arbete görs på Falkenbergskontoret, och du är ute hos kunderna när det gäller installation och driftsättning.I denna tjänst får du glädjen att se stora delar av världen eftersom resor till Randeks kunder är en naturlig del av jobbet.

Din profil: Vi söker dig som ser lösningarna som ett naturligt verktyg och har ett stort maskintekniskt intresse. Du har en god förståelse för automation och vill ständigt utvecklas. Du skall ha några års erfarenhet av att leda och koordinera större projekt och vara van vid arbetsledning vid idrifttagning hos kund. Som projektledare är det en stor fördel om du själv har erfarenhet av att skruva och har goda kunskaper inom mekanik, pneumatik och el.

Du behärskar svenska och engelska utan problem i både tal och skrift. För att klara arbetet på ett bra sätt bör du ha en välutvecklad social förmåga och kunna etablera goda relationer med såväl interna som externa kontakter, nationellt och internationellt. Då tidsskillnad förekommer eftersom vi har kunder på andra kontinenter kan du ibland behöva omdirigera din arbetstid.

Vi erbjuder: en ansvarsfull och utmanande tjänst på ett expanderande bolag där du får möjlighet att arbeta med världsunika lösningar till kunder inom husindustrin. Kunderna uppfattar Randek som en god samarbetspartner och länk i deras strävan att automatisera och effektivisera. Randek sitter i fräscha lokaler i Falkenberg och du kommer att få arbeta med trevliga erfarna kollegor.

Omfattning: Heltid. Tillsvidare anställning på Randek.
Tillträde enligt överenskommelse

Din ansökan mailar du till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Märk ämnes raden: Internationell Projektledare

Frågor kring tjänsten besvaras av Pernilla Allhage, HR, Tel: 0722-168400

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdagen.

Vi rekommenderar dig därför att skicka in så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.

Tags: career