Teknisk säljare

Randek expanderar och söker nu en teknisk säljare för en tillsvidareanställning med placering i Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter:
Som teknisk säljare hos oss kommer du att ingå i vårt säljteam som idag består av sex personer och återförsäljare i flera regioner runt om i världen. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen självständigt, från att boka kundbesök med befintliga och potentiella kunder fram till avslut. Du kommer också att hantera och stötta våra återförsäljare i deras processer.

I tjänsten ingår ca 40 – 100 resdagar/år. Vi har levererat till 40 länder och just idag är våra största marknader i Australien, Europa och USA.

Din profil:
Vi söker dig med ett stort intresse för både maskinteknik och försäljning. Vi ger dig möjlighet att arbeta med nära kundkontakter och tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning, men det är inget krav. Det viktigaste för oss är din personlighet, inställning och problemlösningsförmåga.

Du har en stark drivkraft och en vilja att utvecklas till en fullfjädrad teknisk säljare hos oss. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Våra säljprocesser är långa och det är viktigt att du har en uthållighet och kan utveckla och bibehålla långsiktiga relationer med kunderna. Du är kreativ och har förmåga att arbeta målmedvetet.

Eftersom du kommer att ha kontakt med utländska kunder är kunskaper i engelska viktigt, både muntligen och skriftligen. Det är också meriterande om du har kunskap om husbyggnation och automation sedan tidigare.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda ett spännande och utmanande arbete där vi hjälper kunder över hela världen att automatisera sin produktion med unika automationslösningar. Försäljningsarbetet betraktas hos oss som ett partnerskap där vi tillsammans med kunden tar fram en lämplig lösning. Du kommer att ingå i ett gott gäng med ett härligt driv där alla hjälps åt och lär av varandra.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning

Heltid. Visstidsanställning på 6 månader med övergång och anställning hos kund därefter.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Ansökan skickar du till:

Tjänstgöringsort: Falkenberg – resor nationellt och internationellt förekommer!

Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-168400

Ansökan skickar du till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senast 2021-10-15. Märk ditt mail: Teknisk säljare.
Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdagen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.

Tags: career