MONTÖR/MEKANIKER TILL RANDEK I ARVIKA

En av våra montörer har gått vidare i företaget mot en ny tjänst och vi behöver ersätta honom.

Arbetet som montör/mekaniker på Randek Robotics innebär till stor del av att tillverka och montera våra maskiner efter ritning i vår fabrik i Arvika.  Arbetet innebär också kundmontage hos våras kunder över hela världen, vilket innebär ett antal resdagar under året. Det ställer krav på planeringsförmåga, ansvarstagande och att driva igenom arbetsuppgifter och uppdrag på egen hand.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och har en verkstadsteknisk bakgrund, god datavana behärskar ritningsläsning samt har god kunskap om pneumatik, hydraulik och el. Vi tror att du har god förståelse för automationsstyrda maskiner och kan se helheten i en maskins tillverkningsprocess. Du är en bra mekaniker och att kunna svetsa är ett krav.

Förutom ovanstående kvalifikationer ser vi gärna att du har en tydlig drivkraft och är en duktig lagspelare. Du har förmågan att strukturera både ditt och teamets arbete. Eftersom du ibland har din arbetsplats hos våra kunder behöver du vara skicklig på det du gör, anpassningsbar och självgående. Du skall ha en välutvecklad social förmåga och naturligt kunna etablera goda relationer.

Då vi har kunder över hela världen så tycker du naturligtvis att resor är en extra krydda i ditt jobb och du behöver då kunna behärska engelska förutom svenska. Andra språkkunskaper är meriterande

Vi kan erbjuda dig en fantastiskt trevlig roll i ett internationellt erkänt företag i en växande marknad. Visar du kvalifikationer och drivkraft så har du också möjligheten att växa hos oss. Våra medarbetare är erfarna och vi hjälper och stöttar varandra i vår vardag.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan skickar du till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senast 2023-03-03.
Frågor besvaras av Mikael Andersson Production Manager Arvika tel: 0570-47897 eller Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-168400. Märk mailet - Montör Randek Arvika                               

Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdagen. Vi rekommenderar dig därför att skicka in så snart du kan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag eller från företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.