MONTAGELEDARE/MONTÖR/MEKANIKER

En av våra montageledare ska gå vidare i företaget mot en ny tjänst och vi behöver ersätta honom.

Arbetet som montageledare och mekaniker innebär till stor del av att tillverka och montera maskiner efter ritning på hemmaplan i Falkenberg. Arbetet innebär också kundmontage hos Randeks kunder över hela världen vilket innebär ett antal resdagar under året. Det ställer krav på planeringsförmåga, ansvarstagande och att driva igenom arbetsuppgifter och uppdrag på egen hand.

Rollen som montageledare hos oss innebär ett arbetsledaransvar där du på sikt får projektleda och ansvara för montage av maskin hos Randeks kunder både nationellt och internationellt. 

Kvalifikationer: 

Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och har en verkstadsteknisk bakgrund, behärskar ritningsläsning, har god kunskap om pneumatik, hydraulik och el. Vi vill att du har en god förståelse för automationsstyrda maskiner och kan se helheten i en maskintillverkningsprocess. Du skall vara en bra mekaniker och klara av att köra både svarv och fräs. Att kunna svetsa är ett krav.

Förutom ovan kvalifikationer ser vi gärna att du har en tydlig drivkraft och är en duktig lagspelare. Du har förmågan att strukturera både ditt och teamets arbete. Eftersom du ibland har din arbetsplats ute hos våra kunder behöver du vara skicklig på det du gör, anpassningsbar och självgående. Du skall ha en välutvecklad social förmåga och naturligt kunna etablera goda relationer.

Då vi har kunder över hela världen så tycker du naturligtvis att resor är en extra krydda i ditt jobb och du behöver du då kunna behärska engelska.

Vi kan erbjuda dig en trevlig roll i ett internationellt erkänt företag i en växande marknad. Visar du på kvalifikationer och drivkraft så har du också möjligheten att växa internt med oss. Våra medarbetare är erfarna och vi hjälper och stöttar varandra i vår vardag.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan skickar du till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-168400. Märk mailet - Montageledare Randek

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.