KONSTRUKTIONSCHEF

Vi behöver nu ersätta vår Konstruktionschef som går vidare i arbetslivet efter 20 år. På avdelningen finns 9 engagerade och motiverade konstruktionsstjärnor (+ inhyrda konsulter) som behöver en duktig ledare.

Med våra värdeord Laganda, Delaktighet, Kommunikation och Positiv attityd bygger vi just nu vår arbetsplats i världsklass – Vill du vara med?

Dina arbetsuppgifter:

Som Konstruktionschef hos oss leder och fördelar du arbetet i arbetsgruppen, deltar i projekt, tar fram budget och specificerade underlag för våra projekt och ser till att vi följer verksamhetssystem, lagar, förordningar, avtal, praxis, mål och policys. Du är en viktig roll på företaget och mot våra kunder i hela flödet, från försäljning till idriftsättning. Du upprättar rutiner & instruktioner för avdelningen, ansvarar för personal och övriga resurser i tilldelat ansvarsområde och tillsammans med övriga processägare gör du prioriteringar som sedan efterlevs. Du tillser att personalen arbetar mot Modularisering & standardisering och säkerställer att riskanalyser och regelverk efterföljs och genomförs för respektive marknad.

Din profil:

Detta är en tjänst för dig med erfarenhet av en ledande roll inom maskinkonstruktion Vi ser positivt på en utbildningsbakgrund med teknisk inriktning alternativt så har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Ditt ledarskap präglas av ett coachande förhållningssätt där du skapar en involverande miljö tillsammans med ditt team. Vi värdesätter att du som person är självständig i fråga om att våga ta beslut. På Randek är vi prestigelösa, vi jobbar alla mot samma mål.

Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda dig en trevlig tjänst på ett ständigt expanderande bolag där du får möjlighet att ta fram världsunika lösningar till kunder inom husindustrin i hela världen. Våra kunder uppfattar oss som en god samarbetspartner och länk i deras strävan att automatisera och effektivisera. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Falkenberg och du kommer att ingå i ett glatt gäng med ett varmt arbetsklimat där alla hjälps åt och lär av varandra.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Randek.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan: Din ansökan skickar du senast 31 januari till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare om rätt profil dyker upp.

Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-16 84 00.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag eller från företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.