DESIGN ENGINEER

Maskinkonstruktör

Vi har fortfarande inte hittat den profil vi söker, så vi letar fortfarande efter en duktig maskinkonstruktör för tillsvidareanställning hos oss.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med att utveckla och konstruera maskiner och ta fram underlag för produktion. Du gör funktionsbeskrivningar, hållfasthetsberäkningar, riskbedömningar, tillverkningsunderlag och tar fram instruktionsmanualer till kunder.

Som konstruktör hos oss har du kontakt med försäljningsavdelningen, produktionen, våra leverantörer och i viss mån även kunder. Du ingår i vår maskinkonstruktionsavdelning som består av 10 konstruktörer plus inhyrda konsulter och du rapporterar till vår konstruktionschef.

Din profil:

Du har en teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot maskinteknik, grundläggande kunskaper i 3D CAD och ett stort maskintekniskt intresse. Hos oss kommer du att arbeta i Creo och Windchill så det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa system.

Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda en ansvarsfull och utmanande tjänst på ett expanderande bolag där du får möjlighet att ta fram världsunika lösningar till kunder inom husindustrin i hela världen. Våra kunder uppfattar oss som en god samarbetspartner och länk i deras strävan att automatisera och effektivisera. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Falkenberg och du kommer att ingå i ett glatt gäng med ett öppet arbetsklimat där alla hjälps åt och lär av varandra.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Randek.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Din ansökan skickar du tillThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Märk ditt mail: Maskinkonstruktör.

Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-16 84 00.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag eller från företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.