Controller

Randek söker nu en Controller för tillsvidareanställning med placering i Falkenberg.

Om Tjänsten
I rollen som Controller hos oss kommer du att få arbeta med varierade och spännande arbetsuppgifter. Här får du möjligheten att bygga upp något helt nytt tillsammans med oss, etablera nya processer och bidra med nya ideér och erfarenheter. Du tar ansvar för ekonomin i projekten genom att hjälpa projektledarna att identifiera risker och konsekvenser. Du stöttar organisationen med kostnadsuppföljningar, komplexa finansieringsmodeller och rapporteringar. Du rapporterar till VD.

Arbetsuppgifter i korthet:

  • Arbeta med att kontrollera och följa upp projekt.
  • Ansvara för förkalkyler och efterkalkyler.
  • Ansvara för företagets prissättning.
  • Delaktig vid upphandling med leverantörer.
  • Arbeta med timkostnaders/tillverkningskostnader och affo värde årligen.
  • Utveckla och kvalitetssäkra flöden och processer.
  • Projektredovisning och sammanställning, samt analys av resultat.
  • Ingå i ledningsgruppen.

Din bakgrund:
Vi ser att du har tidigare erfarenhet från något tillverkande företag. Erfarenhet av externredovisning, eventuellt även bokslutsarbete, det underlättar i syfte att förstå helheten. Helt enkelt ha god koll på debet och kredit! Viktigt är att hela tiden ha med sig vilka effekterna blir på balans- och resultaträkningen av olika åtgärder som iscensätts och genomförs. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med dig och lång erfarenhet från liknande tjänster.

Som person är du noggrann, driven och social. Du vågar ställa alla typer av frågor och du ser behovet och agerar. Eftersom rollen innebär många kontaktytor är det också viktigt att du är kommunikativ både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett trevligt värderingsstyrt företag som jobbar med våra medarbetare i centrum. Du är vår nyckel till framgång.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning

Start: Snarast eller efter överenskommelse
Placeringsort: Falkenberg
Frågor besvaras av Pernilla Allhage, HR, tel: 0722-168400
Ansökan skickas till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senast 29 oktober 2021. Märk ditt mail med: Controller

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.