Automationschef

Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv- och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 40 länder Randeks maskiner och system. Vi befinner oss i ett expansivt läge då vi står i starten av flera nya projekt och söker därför dig med utbildning inom automation.

Vi söker efter dig som vill leda vårt Automationsteam och driva utvecklingen framåt i ett internationellt världsledande företag? Är du en driven, anpassningsbar ledargestalt med gediget tekniskt intresse? Då kanske du kan vara rätt person för oss på Randek AB!

Arbetsuppgifter: Som Automationschef är du ansvarig för automationsavdelningen som består av tre team: PLC, HMI och El-automation.

• Du har personal- samt kostnadsbudgetansvar och du upprättar rutiner och arbetssätt enligt företagets affärsplan.
• Du är ytterst ansvarig för affärsområdet vilket innebär bland annat att ansvara för att processområdena är uppdaterade, konstruerade och byggda på rätt sätt.
• Planerar personal, investeringar och materialförsörjning.
• Prioritera, driva och utvärdera processerna med dina team på ett konstruktivt sätt. Du rapporterar till COO.

Din profil: För att du ska lyckas i din roll som Automationschef och ledare för vårt kompetenta team så vill vi att du har vissa kunskaper med dig. Förutom att vi lägger mycket stor vikt vid din personlighet och din förmåga att engagera dina medarbetare, så vill vi se att du även har:

• Arbetslivserfarenhet inom en tillverkande industri, gärna automation Högskoleutbildning inom relevant område
• Goda tekniska kunskaper/förståelse för avancerad automation, el och styrsystem
• Goda kunskaper i MS Office och SharePoint
• Goda referenser från tidigare arbetsgivare - speciellt kopplat till ditt ledarskap
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ser även att du kan visa på drivkraft, ansvarstagande och ordning & reda. Du bör du bör även vara bekväm med att ta kloka beslut och du kan kommunicera på ett schysst sätt både internt och externt.

Kontakt: I denna rekrytering samarbetar Randek med AW Urval. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Malin Brandqvist på 0738-430125 eller Ann Willner på 0760-258008.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde Snarast/enligt överenskommelse
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Ref. nr. 2021/6
Publicerat 2021-05-05
Sista ansökningsdag 2021-06-05
Länk till annons Awurval
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen samtal från bemannings-och rekryteringsföretag eller företag som säljer rekryteringsrelaterade verktyg.