Senior .NET utvecklare

Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv-, och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 36 länder Randeks maskiner och system. Randek är ett världsledande företag som utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system för prefabricerad hustillverkning. Just nu växer vi fort och behöver tillsätta en Senior .NET-utvecklare

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med vidareutveckling av befintliga system och skräddarsy lösningar och arkitektur utifrån kundens behov. Du kommer vara med att utveckla och ta fram nya HMI (human machine interfaces) för Randeks maskiner. Du kommer att ingå i automationsgruppen som består av automationsingenjörer och mjukvaruutvecklare. Det är möjligt att utgå från Göteborg några dagar i veckan.


Dina kvalifikationer

• Vi söker dig med ett genuint intresse för teknik och utveckling

• Minst 5 år erfarenhet av att arbeta med .NET

• Goda kunskaper inom C# och .NET

• Kunskaper inom MS SQL. Och Azure Devops är meriterande

• Positivt om du har drivit egna utvecklingsprojekt

• Du har en relevant högskoleutbildning

• Flytande engelska i tal och skrift

Som utvecklare kommer du att arbeta nära gruppen där alla hjälps åt och samarbetar. Du drivs av att föra utvecklingen framåt och att du har möjlighet att påverka. Du är social och noggrann och trivs med interna och externa kontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat med maskiner eller mot tillverkningsindustrin.

Din ansökan skickar du till Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Märk ämnes raden: Senior Utvecklare

Frågor kring tjänsten besvaras av Pernilla Allhage, HR, Tel: 0722-168400
Välkommen med din ansökan!

Tags: career